Referenser

”Välutbildad, kunnig, erfaren, analytisk, målmedveten, entusiasmerande, charmig och resultatorienterad, det är Birgit i ett nötskal.”
Bengt Madsen, Direktör

”Birgit har ett djupt engagemang, en livsglädje, värme och entusiasm som får mig att växa och fortsätta tro på att allt är möjligt; hon ger mig helt enkelt enorm kraft.”
Lotta Lundgren, VD Drömmarnas Hus

”Birgit har en kraft och trovärdighet som är imponerande. Sin starka personlighet har hon byggt upp utan vassa armbågar och utan att tala illa om andra. Hon är värd all den beundran och respekt hon åtnjuter.”
Lars Birve, Direktör

”Bred kunskap och kompetens, stor integritet och ett oerhört varmt hjärta. Lyssnar gärna och har inga svårigheter att erkänna sina fel. Pålitlig och ordningsam samt håller det som lovas. Dessutom rolig och full i fan vilket betyder att man aldrig har tråkigt i hennes närvaro.”
Ewa Bertz, Kommunalråd Malmö Stad

”Birgit har en unik förmåga att få människor att må bra och dela med sig av det allra bästa av sig själva till henne och till andra.”
Bengt Adlers, Konstintendent/Curator

”Birgit har en enastående förmåga att samla och engagera människor.
Alla känner sig personligt bemötta utan att det blir påträngande och gränsöverskridande. Hennes professionella kunnande presenteras i en varm och glad anda och med ett knivskarpt fokus på individens förmåga att utvecklas som ledare och som människa.”
Marie Brolin Tani, VD och konstnärlig ledare UDK

"Birgit är initiativrik, strukturerad, arbetsam och positiv. Det är alltid kul att arbeta tillsammans med Birgit.”
Per Nilsson, Direktör